NOTIS SEBUTHARGA (B)

Tawaran adalah dipelawa kepada pembekal-pembekal tempatan yang berdaftar dengan Majlis Bandaraya Shah Alam serta berdaftar dengan Kementerian Kewangan sama ada bertaraf Bumiputera atau bukan Bumiputera  dalam bidang kerja-kerja berikut: 

​​Bil​​Tajuk Kerja​​​​​​Pendafta​ran​SpesifikasiMuat Turun​​1​.
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  47/2016   CADANGAN PERKHIDMATAN SEWAAN DAN PENYELENGGARAAN MESIN PENYALIN DIGITAL (HEAVY DUTY) UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM​
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja) dan Panel Optikal MBSA  sahaja.Seperti dilampiran

​​​​
Borang Skop Kerja

Muat Turun


​2.
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  48/2016   CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MEMASANG ALAT KELEGKAPAN PEJABAT UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​


Seperti dilampiran​​​
Borang Skop Kerja
Muat Turun
Lampiran
Muat Turun

3.​
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  49/2016   CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR ALAT PERKAKAS UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​


Seperti dilampiran​
Borang Skop Kerja
Muat Turun
Lampiran
Muat Turun

DOKUMEN SEBUTHARGA 
Borang Dokumen Tawaran Sebutharga boleh didapati di Laman Web Rasmi MBSA/Kaunter Jabatan Khidmat Pengurusan, Bahagian Pentadbiran dan Perolehan, Tingkat 1 (Lif A) Wisma MBSA,  Majlis Bandaraya Shah Alam, , Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam.

TEMPOH TAWARAN
Tawaran Sebutharga (B) ini dibuka bagi tempoh tiga (3) hari sahaja berkuatkuasa pada 16hb. Jun 2016 sehingga 20hb Jun 2016 ​.

TARIKH PENYERAHAN ​
Dokumen Tawaran Sebutharga tuan/puan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat bermeteri dan bertanda dengan tajuk kerja berkenaan dan dimasukkan ke dalam Peti Sebutharga (B) Majlis Bandaraya Shah Alam di Jabatan Khidmat Pengurusan, Bahagi​an Pentadbiran & Perolehan, Tingkat 1 (Lift A), Wisma MBSA tidak lewat daripada 20hb. Jun 2016 SEBELUM JAM 12.00 TENGAHARI. 

Dokumen Sebutharga y​​ang diserahkan selepas tarikh dan masa yang ditetapkan berbangkit dari apa jua sebab tidak akan dilayan. 
Sebarang pertanyaan sila hubungi Bahagian Perolehan dan Pengurusan Aset di talian 03-55105133 samb 1684, 1460 dan 1244 

​​​​​​​​​​​