NOTIS SEBUTHARGA (B)

Tawaran adalah dipelawa kepada pembekal-pembekal tempatan yang berdaftar dengan Majlis Bandaraya Shah Alam serta berdaftar dengan Kementerian Kewangan sama ada bertaraf Bumiputera atau bukan Bumiputera  dalam bidang kerja-kerja berikut: 

​​Bil​​Tajuk Kerja​​​​​​Pendafta​ran​SpesifikasiMuat Turun​​
1​.
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  64/2017 CADANGAN KERJA-KERJA MENGUKUR, MEMBEKAL, MEMASANG DAN MENGHANTAR PERABOT UNTUK JABATAN PEMBANGUNAN KOMUNITI
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)

Seperti dilampiran
​​​​
Borang Skop Kerja

Muat Turun

​2.
NO.SEBUTHARGA : SH(B) 62/2017 
CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL PERALATAN SEKSYEN PENYELENGGARAAN BANGUNAN MBSA
​KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​

Seperti dilampiran​​​
Borang Skop Kerja
Muat Turun

3.​
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  63/2017      CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL BAG SERBAGUNA & NON WOVEN BAG UNTUK MBSA
​KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​

Seperti dilampiran​
Borang Skop Kerja
Muat Turun

DOKUMEN SEBUTHARGA 

Borang Dokumen Tawaran Sebutharga boleh didapati di Laman Web Rasmi MBSA/Kaunter Jabatan Khidmat Pengurusan, Bahagian Pentadbiran dan Perolehan, Tingkat 1 (Lif A) Wisma MBSA,  Majlis Bandaraya Shah Alam, , Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam.

TEMPOH TAWARAN
Tawaran Sebutharga (B) ini dibuka bagi tempoh tiga (3) hari sahaja berkuatkuasa pada 17 HB. Ogos 2017 sehingga 21HB. Ogos 2017.

TARIKH PENYERAHAN ​
Dokumen Tawaran Sebutharga tuan/puan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat bermeteri dan bertanda dengan tajuk kerja berkenaan dan dimasukkan ke dalam Peti Sebutharga (B) Majlis Bandaraya Shah Alam di Jabatan Khidmat Pengurusan, Seksyen Pentadbiran & Perolehan, Tingkat 1 (Lift A), Wisma MBSA tidak lewat daripada 21HB. Ogos 2017 SEBELUM JAM 12.00 TENGAH​ARI. 

Dokumen Sebutharga yang diserahkan selepas tarikh dan masa yang ditetapkan berbangkit dari apa jua sebab tidak akan dilayan. Sebarang pertanyaan sila hubungi ​​​​Seksyen Perolehan  di talian 03-55105133 samb 1684, 1460 dan 1244 ​​