Bantuan

​BANTUAN

Bahagian ini disediakan untuk memberi  bantuan mengenai Laman Utama, Menu Utama dan Carian. Bagi Pertanyaan am, anda boleh merujuk di bahagian Soalan Lazim untuk mendapatkan jawapan segera.

Jika anda masih memerlukan bantuan, Sila hubungi staf yang berkenaan di laman hubungi kami atau direktori kakitangan. Pihak kami akan mengemukakan jawapan dalam tempoh tidak lebih dari (3) hari bekerja.​​

​Menu Utama Laman Web MBSA

Menu Utama
  • ​Menu MBSA menyediakan informasi berguna tentang Majlis Bandaraya Shah Alam kepada pengguna laman web. Antara maklumat yang terdapat dalam menu ini adalah seperti tentang MBSA, Pengurusan, Perkhidmatan, Direktori, Perundangan, Pekeliling, Penerbitan, dan lain-lain.
  • ​Menu info Shah Alam menyediakan lokasi-lokasi di shah Alam mengikut katergori bagi memudahkan pengguna laman web mencari dan mendapatkan maklumat lokasi disekitar Shah Alam.
  • ​Menu Komuniti menyediakan maklumat program yan​g telah disediakan dan dilaksanakan oleh pihak MBSA untuk warga Shah Alam.
  • ​Menu Warga MBSA menyediakan informasi kepada kakitangan MBSA untuk mendapatkan maklumat berkenaan peribadi dan sebarang maklumat terkini kepada kakitangan daripada pihak Pengurusan MBSA.

​Carian

Carian

​​Carian terletak di penjuru kanan atas membolehkan pengguna mencari maklumat yang dikehendaki di dalam portal ​MBSA​​​​​