NOTIS SEBUTHARGA (B)

Tawaran adalah dipelawa kepada pembekal-pembekal tempatan yang berdaftar dengan Majlis Bandaraya Shah Alam serta berdaftar dengan Kementerian Kewangan sama ada bertaraf Bumiputera atau bukan Bumiputera  dalam bidang kerja-kerja berikut: 

​​Bil​​Tajuk Kerja​​​​​​Pendafta​ran​SpesifikasiMuat Turun​​1​.
NO. SEBUTHARGA SH(B) 66/2016
CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR PASU HIASAN UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)


Seperti dilampiran
​​​​
Borang Skop Kerja

Muat Turun
Lampiran
Muat Turun


​2.
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  67/2016     CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR ALAT PERKAKAS PANGKASAN UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM 
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​


Seperti dilampiran​​​
Borang Skop Kerja
Muat Turun

3.​
NO. SEBUTHARGA : SH(B)  68/2016     CADANGAN KERJA-KERJA MEMBEKAL DAN MENGHANTAR (5) LIMA UNIT MOTOSIKAL BERKAPASITI 135CC UNTUK MAJLIS BANDARAYA SHAH ALAM 
KKM & SSM
(Beralamat Dalam Negeri Selangor Sahaja)​


Seperti dilampiran​
Borang Skop Kerja
Muat Turun


DOKUMEN SEBUTHARGA 
Borang Dokumen Tawaran Sebutharga boleh didapati di Laman Web Rasmi MBSA/Kaunter Jabatan Khidmat Pengurusan, Bahagian Pentadbiran dan Perolehan, Tingkat 1 (Lif A) Wisma MBSA,  Majlis Bandaraya Shah Alam, , Persiaran Perbandaran, 40000 Shah Alam.

TEMPOH TAWARAN
Tawaran Sebutharga (B) ini dibuka bagi tempoh tiga (3) hari sahaja berkuatkuasa pada 9hb. Ogos 2016 sehingga 11hb Ogos 2016 ​.

TARIKH PENYERAHAN ​
Dokumen Tawaran Sebutharga tuan/puan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat bermeteri dan bertanda dengan tajuk kerja berkenaan dan dimasukkan ke dalam Peti Sebutharga (B) Majlis Bandaraya Shah Alam di Jabatan Khidmat Pengurusan, Seksyen Pentadbiran & Perolehan, Tingkat 1 (Lift A), Wisma MBSA tidak lewat daripada 11hb Ogos 2016​ SEBELUM JAM 12.00 TENGAHARI. 

Dokumen Sebutharga yang diserahkan selepas tarikh dan masa yang ditetapkan berbangkit dari apa jua sebab tidak akan dilayan. 
Sebarang pertanyaan sila hubungi ​Unit Perolehan  di talian 03-55105133 samb 1684, 1460 dan 1244